Criolipoliza – experiment minunat oferit de Sofa Maison de Beaute

      Încep prin a vă spune că mereu am avut puțin mai multă burtică, însă după ce au venit pe lume minunile mele, situația s-a complicat și mai mult.

Am început să caut soluția potrivită și am găsit-o la Sofa Maison de Beaute în persoana doamnei manager. În momentul în care îți faci programare ți se comunică și că trebuie să ai o discuție înainte de a începe procedura propriu-zisă, așa că timpul petrecut în salon se modifică simțitor (dicuția 30 minute, plus 70minute procedura).

Am discutat foarte multe lucruri înainte de a proceda la efectuarea criolipolizei, aceasta nefiind accesibilă din punct de vedere medical tuturor. (exista afecțiuni care nu permit efectuarea acesteia).
După discuția avută cu personalul calificat în acest sens, urmează măsurarea stratului de grăsime, procedura cu un singur aplicator durează 70 minute, timp în care te răsfeți într-un cadru mirific. Sofa Maison de Beaute are aparate de ultimă generație ( CRIOLIPOLIZĂ COOLTECH este procedura aleasa de mine), grăsimea este trasă în aparat și înghețată timp de 70 minute).

Clinica Sofa Maison de Beaute

Aplicator CRIOLIPOLIZĂ COOLTECH

De asemenea, foarte important de precizat este că la finalul procedurii ți se face un ușor masaj asupra locului unde criolipoliza a lucrat (rămâne surplusul de grăsime). În general nu am încredere că pot apărea rezultate cu aparate de acest gen, dar pentru că nu am reușit să merg și pentru cealaltă parte a abdomenului a doua zi (am ales pentru abdomen doi aplicatori în zile diferite) acum se vede diferența (s-a retras grăsimea considerabil).
În această situație și dieta echilibrată pe care o urmez constituie un factor decisiv, cei doi litri de apă băuți cu mare chin😩constituie și ei un avantaj.

Așa cum bine știți din articolul precedent postat pe blog eu sunt o mamă care a ales pe toată perioada concediului de creștere copil de aproape 5 ani😊 să facă ceva util pentru ea, fiind pasionată de modă. Eu nu sunt plătită să fac reclamă, ci doar vă redau din experiența mea (eu fiind un om foarte pretențios)

Recomand Sofa Maison de Beaute în primul rând pentru că nu te interesează să faci profit, te interesează ca el clientul să se simtă bine și să te aleaga pe tine, iar eu abia aștept să te revăd.

Cu drag !

cesa_aly

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s