Micropigmentarea sprâncenelor

 Gândește-te la toate lucrurile frumoase de lângă tine și fii fericit – Anne Frank

Apreciez că este foarte important atunci când avem nevoie de o schimbare să o facem, să nu ezităm. Personal fac parte din categoria celor cărora le pasă de aspectul fizic și atunci când am considerat că este timpul să fac o schimbare am făcut-o…..am  urmat procedura de  micropigmentare a sprâncenelor fir cu fir.

Înainte de a face acest lucru am cules informațiile necesare despre tehnicieni și am ales-o pe Elena Copăceanu, owner la Academia cu același nume cu sediul salonului în Otopeni, Județul Ilfov.

Citisem mult despre ea și știam că este cea mai bună, aspect verificat.

Acum 3 ani că atunci am ajuns prima dată la ea programările se făceau cu 7 luni înainte, dar a meritat.

Forma acestora dar și pigmentul au fost combinția perfectă, în sensul că au rezistat 11 luni, până la următoarea programare pentru întreținere, iar înfățișarea mea  s-a schimbat radical.

 

IMG_20181031_210710_024

procedură efectuată de Elena Copăceanu (2luni de la efectuarea procedurii)

Vă mărturisesc că așa am continuat până anul acesta când am ajuns pe mâinile colegei doamnei Copăceanu, întrucât în perioada în care eram programate (eu și prietena mea)  nu eram în țară….iar de aici începe plânsul.

Înainte de cu 40 de zile de programare sun frumos la recepția clinicii mai sus menționate și întreb dacă există o soluție întrucât la data stabilită cu 1 an înainte nu puteam fi prezente.

-Bună ziua, găsim o soluție având în vedere că nu putem onora vechea programare?

-Desigur, vă puteți programa la  una dintre cele  două colege ….Livia Nica & Antonia.

O aleg pe doamna Nica o tipă extrem de volubilă și atentă la detalii, chiar și așa rezultatul nu a fost cel scontat ( 1.30h a durat procedura, însă parcă nu era ce trebuie)

 

 

20181106_082101

procedură efectuată de  Livia Nica(1 lună de la efectuarea procedurii)

Mai mult decât atât am avut parte de un incident extrem de neplăcut în fața     clientelor, atunci când dorind să achit contravaloarea procedurii mi-a fost  comunicat sec de către doamna care practic este interfața clinicii, citez;

-Nu vă puteți schimba tehnicianul după bunul plac, nimeni nu este obligat să retușeze lucrările celuilalt tehnician. Desigur a urmat un schimb de replici întrucât telefonic nu mi-a fost comunicat acest aspect. (rezultatul final, am achitat doar întreținerea,600 ron dar asta după o discuție nu tocmai plăcută)

Exceptând incidentul, recomand  clinica  în ceea ce privește  serviciile oferite de Elena Copăceanu,(vorbesc de micropigmentare, clinica are și alte proceduri pe care nu le-am încercat)  aceasta fiind o profesionistă, să nu faceți rabat la calitate chiar dacă prețul nu este la îndemâna oricui, dar merită.(pigmentul rămâne până la următoarea întreținere, în cazul meu 11 luni). 

Concluzia este că  totuși Elena Copăceanu este cea mai bună.(opinia mea, experiența trăită de mine)

Dacă va plăcut articolul nostru, vă așteptăm și pe pagina noastră de Instagram

cesaaly

xoxo

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s