Minus 417, mit sau realitate

     Vă mărturisesc încă de la început că aceste produse chiar sunt o realitate. De ce spun asta? Foarte simplu….ingredientele sunt extrase de la (417 m sub nivelul mării așa cum și denumirea o sugerează), iar vitaminele A,B,E,D,F rămân în stare pură, nealterate.

Întotdeauna am avut grijă de corpul și tenul meu, fiind la curent cu noutățile în materie de beauty, însă pe el brandul – 417 l-am descoperit la începutul anului trecut pe o rețea de socializare.

Zis și făcut, am dat un search pe google și surpriză… nu am găsit foarte multe detalii despre acest produs, dar recunosc nici nu mi s-a părut ceva interesant, până în momentul în care l-am găsit in farmaciile Sensiblu.

După ce am testat majoritatea produselor acestui brand, am remarcat că mineralele pretioase din apa Mării Moarte fac minuni, iar rezultatele schimbării nu întărzie să apară.

Produsele cosmetice Minus 417 sunt fabricate în Israel iar pe lângă mineralele din Marea Moartă, acestea conțin vitamine și extracte din plante.

Precizez că nu conțin parabeni și alte substanțe chimice dăunătoare, de aceea am sesizat că producătorul înainte de a expira  produsul cu aproximativ 6 luni ,(farmacista mi-a confirmat bănuiala)  face o reducere de 20 la sută. (ceea ce este minunat). 

Pentru că folosesc constat produsele acestui brand, mi se pare foarte interesantă și  masca cu acid hialuronic (genială senzație, de răcorire, o folosesc o dată pe săptămână. Folosesc destul de des (de 2 ori pe săptămână) și gelul de curățare a feței, extrem de eficient în combinație cu laptele demachiant și crema de față.

20181105_160952

Ca și concluzie finală aceste produse sunt fabuloase, nu sunt nici teribil de scumpe întrucât le gasim la promoție mereu, uneori și (25 % reducere) și mai mult decât atât sunt și foarte bune.  

Asadar, daca vrei produse naturale, de calitate si fără parabeni, atunci ai nimerit bine, minus417 DeadSea Cosmetics sunt soluția. 

În cazul în care în farmaciile Sensiblu din orașul tău nu găsești produsele lor, site-ul http://www.minus417.com , te așteaptă cu toate detaliile. (în Constanța produsele se regăsesc  în rafturile tuturor farmaciilor Sensiblu).

Foarte important de percizat este că  reduceri găsim mereu la farmacia Sensiblu de la Casa de Cultură.

Dacă v-a plăcut articolul nostru, vă invităm și pe pagina noastră de Instagram

cesa_aly

xoxo

Enjoy!!!

 

 

 

 

1 gând despre „Minus 417, mit sau realitate”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s