Petrecerea primului an

În weekend-ul trecut am sărbătorit împlinirea primului an de viață al piticei mele.

Înainte de data stabilită am început ca o mămică preocupată de toate detaliile, (poate prea perfecționistă) să organizez petrecerea în cel mai amănunțit detaliu. Zis și făcut, m-am inspirat puțin din site-urile de profil și am hotărît să ocup personal de toate aspectele legate de această zi specială din viața noastră.

Pregătirile le-am început cu vreo 2 luni înainte de eveniment în sensul că am testat piața și am comparat prețurile produselor pe care doream să le achiziționez.

La sugestia unei prietene organizator de evenimente am cumpărat o parte din cele necesare din Comuna Afumați, Județul Ilfov Expo Market Doraly, mai exact de la EVVENTIMAG (foarte profi, mi-am ales singură farfuriile suport)

SRA_0895.JPG

De asemnea, mărturisesc că meniurile le-am printat personal, grafica folosită fiind inspirată din mediul online.

Pe lângă toate acestea nu puteau lipsi decorurile speciale zilei motiv pentru care, de acestea s-a ocupat Camelia Demeca la fel de profi și ea. SRA_0852.JPG

SRA_0859.JPG

Tăvița personalizată a gărgăriței  unde tronau elementele importante pentru a fi alese împreună cu o cutiuță care urma să adăpostească suvița de păr a micuței, au fost achiziționate din magazinul online LE COSE ANIMATE, la fel de profi.

IMG-20181029-WA0033

Vă mărturisesc că am avut ca de fiecare dată cel mai bun tort, iar responsabili de asta au fost cei de la PATRICK BAKERYK’S (apropo pavlova a fost delicioasă).

Concluzia  este aceea că am organizat o petrecere reușită, de calitate, am avut costuri minime și cei pe care i-am ales să-mi fie alături au fost profi (contează mult acest aspect).

Dacă v-a plăcut articolul nostru, vă invităm să ne urmăriți și pe Instagram,

cesa_aly

xoxo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s