*My ASOS experience*

        Pot începe spunând că îmi pare rău că nu am descoperit site-ul ASOS UK (www.asos.com) acum câțiva ani… da, acum câțiva ani. Când mă gândesc la ASOS, mă gândesc la un un shopping ON-LINE (ce a devenit foarte comod pentru majoritatea femeilor din ziua de astăzi întrucât nu avem timp de binecunoscuta alergătură prin mall-uri și nici răbdare cu toată aglomerația urbană, încercând să ne împârțim între job și familie ) inteligent, rapid, calitativ și la prețuri foarte bune.

Prin intermediul rețelelor social media aflăm de N site-uri de haine, iar printr- o mică cercetare pe internet poți afla părerile celor care au comandat world wide, uneori și poze cu produsele primite, ceea ce mi se pare foarte OK.
Auzeam mereu de acest site (www.asos.com) , dar de abia în februarie anul acesta mi-am făcut curaj să plasez o mica comandă. În prezent urmăresc site-ul (www.asos.com) destul de des, cam o dată pe saptămână deschid aplicația  să văd noutățile ( precizez că există și secțiunea NEW IN). Sunt încântată de tot ce mi-am comandat, de la rochii de seară sau casual, jeans, încâlțări până la lenjerie, singurul lucru ce trebuie luat în considerare mereu este acela de a consulta size guide-ul cu mare atenție.

Site-ul (www.asos.com) este WOW din punctul meu de vedere, merita 5* din 5, este foarte bine creat, există secțiunea WOMEN și MEN + partea de OUTLET și SALES, iar dacă te abonezi la NEWSLETTER primești mereu ofertele actualizate și de asemenea noutățile.
În cazul în care cauți o rochie roșie, poți selecta și apar doar rochii de culoarea roșie de unde îți poți alege ce vrei, același lucru se întâmplă și cu  mărimile, stilul și desigur prețul în care vrei să te încadrezi.IMG-20180930-WA0046IMG-20180930-WA0053

Primul pas este reprezentat de crearea unui cont pe acest site(www.asos.com), te loghezi și îți poți salva în lista de favorite – produsele preferate – ( acest lucru nu înseamnă că le rezervi, doar vor fi în lista ta de produse favorite, există și varianta ca o alta fashionistă să achiziționeze produsul înaintea ta fiind mai  rapidă, deci nu mai este disponibil).
Totodată, pe site (www.asos.com) găsești o groază de produse, depinde doar de eveniment. Îți poți crea orice outfit dorești, pentru că ai o multitudine de produse pe care le poți combina și de unde te poți inspira, mai ales că și site-ul îți mai sugerează uneori anumite idei.

Și la final precizez că modalitatea de plată se face  cu ajutorul cardului bancar (este totul safe), convertirea se face automat iar pachetul ajunge direct acasă fără să fi nevoit să  alergi pe la vamă sau poștă. Mai mult decât atât transportul este gratuit pentru comenzile ce depășesc EUR 30, iar pentru cele ce sunt sub suma de EUR 30 trebuie sa plătești EUR 5.
Pentru final am păstrat întrebarea cea mai importantă … cât durează până ajunge pachetul???? Păi… foarte repede! Nu am avut vreo comandă care să dureze mai mult de cinci (5) zile lucrătoare până am intrat în posesia lui. În cazul în care este o super-mega urgență nu trebuie să apelezi la STANDARD DELIVERY, ci la cea URGENTĂ, în schimbul sumei de EUR 20.

Nu a fost niciodată nevoie să returnez ceva, pot spune ca sunt o norocoasă, dar am înțeles că sunt foarte serioși, în jur de doua (2) săptămâni durează  procesarea returului și banii revin în contul personal, fără probleme.

 

IMG-20180930-WA0050

 

IMG-20180930-WA0058

1 gând despre „*My ASOS experience*”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s